Kessler este o companie romano-germana ce isi propune sa faca parte dintre brandurile care transforma emblema Made in Romania intr-un simbol al calitatii si al performantei.

Totul a inceput in 1998 cand Fernanda Jurca in asociere cu Andreas Kessler si impreuna cu cinci angajati confectionau primele haine sub marca Kessler. Primul mare client pe care l-a avut a fost Myx pentru care a facut intreaga colectie de haine pentru tineret.
Doi ani mai tarziu compania s-a extins. A fost nevoie de o fabrica mai mare si de mai multi angajati. Numele Kessler a devenit repede un reper al calitatii la preturi corecte.Urmatorul client important a fost Federatia Romana de Kaiac-Canoe pentru care Kessler a conceput si realizat costumele de prezentare pentru lotul national. Au urmat apoi proiecte pentru Federatia Romana de Baschet, dar Kessler are ambitii mai mari decat atat. Vrea sa intre in constiinta romanilor ca fiind cea mai buna optiune de a cumpara haine de calitate la preturi fara competitie, fie ca este vorba despre haine casual, fie ca este vorba de echipamente sportive (jachete functionale pentru munte, ski, snowboard etc).

Indiferent de succesul pe care il avem acum si in viitor, preturile noastre vor ramane mereu mici pentru ca intotdeauna povestea Kessler va fi despre produse de calitate si nu despre etichete la suprapret.