1.Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre SC SCTDN IMEX SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.kessler-sport.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna :

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.

Vanzator - SC SCTDN IMEX SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Lotrioara Nr 5, Bl. V31, Ap. 104 

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

3. Securitatea Datelor Personale (Confidentialitate, cookies, informatii personale)

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor (Cumparatorilor) privind situatia produselor si comenzilor dvs., informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC SCTDN IMEX SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0003547 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC SCTDN IMEX SRL. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC SCTDN IMEX SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate cu respectarea normelor legale in materie.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. SC SCTDN IMEX SRL S.R.L., Bucuresti, Str. Lotrioara Nr 5, Bl. V31, Ap. 104, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interviti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

  Astfel, S.C. SC SCTDN IMEX SRL S.R.L. poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite orice alt tip de mesaje special/oferte.

 Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul S.C. SC SCTDN IMEX SRL S.R.L. poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, S.C. SC SCTDN IMEX SRL S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

4. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.ortovit.eu, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea SC SCTDN IMEX SRLsi a Partenerilor si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a SC SCTDN IMEX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC SCTDN IMEX SRL asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al SC SCTDN IMEX SRL.

5. Legaturi catre alte site-uri

SC SCTDN IMEX SRL nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.kessler-sport.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora..

 

6. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.kessler-sport.ro pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la SC SCTDN IMEX SRL, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.
SC SCTDN IMEX SRL respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail.

7. Responsabilitati privind produsele comercializate

SC SCTDN IMEX SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

SC SCTDN IMEX SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
Produsele livrate de SC SCTDN IMEX SRL sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, SC SCTDN IMEX SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta SC SCTDN IMEX SRL in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

SC SCTDN IMEX SRL nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.
De asemene, SC SCTDN IMEX SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

 8. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC SCTDN IMEX SRL si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.