Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre noi. Termenul de livrare a produselor - prin curieri proprii cel tarziu a doua zi, din momentul receptionarii comenzii, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre firma noastra In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Produsele comandate din magazinul online îţi sunt livrate la domiciliu prin curier. Când vei primi pachetul va fi nevoie să prezinți actul tău de identitate curierului şi să semnezi pentru primire.

Termeni de livrare

Pentru clienții existenți din Bucureşti - 24-48 de ore (provincie)

Pentru clienții noi – maxim 72 ore

Program de livrare pentru magazinul online

Luni - Vineri 09:00 - 21:00

SAMBATA IN PERIOADA IUNIE, IULIE, AUGUST, MAGAZINUL VA FI INCHIS